top of page

CC Beholder

SPAR MILJØET

SPAR PENGER

CC beholderen er robust og korrosjonsfri. Den er designet for å lagre alle typer flytende eller faste materialer for avfallshåndteringsselskaper og industrien. Den injeksjonsstøpte plasten tåler farlig avfall, som flytende alkalier, syrer og industrielle kjemikalier. Beholderen er lett å stable, varer lenge og kan forbrennes.

Vår CC beholder er en kombinert lagrings- og transportbeholder for fast og flytende avfall / biprodukter. Beholderen er utformet for å oppfylle FNs prestasjonstestkriterier for Pakking Gruppe II - medium fare

Lekasjetest - ikke mindre enn 20 kPa (3psi)

Vakumtest – for å romme flytende væske

Mezonic CC container-4.png
Mezonic CC container-1.png
Mezonic CC container-2.png
Mezonic CC container-3.png

Droptest med fulle beholdere fra 118.87200 cm og 0 grader

Stablingstest med 3 fulle beholdere i 28 dager og i 104 grader

CC BEHOLDER

FOR FAST OG FLYTENDE AVFALL ELLER BIPRODUKTER

Utformet for å overholde FNs krav til emballasjeprestasjonstest for Pakking Gruppe II - medium fare

INGEN METALLDELER

Alle deler av CC Beholderen er produsert av sprøytestøpt polyetylen med høy tetthet, noe som betyr at korrosjon ikke lenger er et problem

OVERLEGEN STYRKE OG STABILITET

CC-beholderen er konstruert med støtabsorberende ribber både rundt lokket og i bunnen. Dette gir overlegen støtabsorbering, styrke og stabilitet.

ENKEL Å STABLE

Bunnen på CC Beholderen passer inn i lokket, som vil si at du helt enkelt kan stable fylte beholdere under transport og lagring. Lokkdesignet gjør det også mulig å plassere stropper for transport av fat

PLASSBESPARENDE

Den spesielle konstruksjonen gjør at du kan sette to fylte beholdere oppå hverandre ved transport og lagring. Beholderne kan også lagres tomme i hverandre, noe som gir sju beholdere innenfor høyden av en ordinær kontainer. 

KOSTNADSEFFEKTIV

Siden CC beholderen gir mer effektiv transport og lagring, er enklere å håndtere og ikke vil forringes over tid, er den mer kostnadseffektiv.

FORSEGLET

Bolter og muttere er laget av plastmateriale med eksepsjonell styrke

ENKEL Å BRUKE

Den smarte løsningen med et stort, avtagbart lokk og et indre skrulokk, gjør at CC-beholderen er svært enkel i bruk. Hovedlokket er festet med åtte bolter som sammen med spesielle pakninger sikrer at beholderen holder tett.

PATENT PENDING

WIPO referanse: WIPO46797

BRUKSOMRÅDER

Industrielle kjemikalier
Mat og vann
Industrielle vaskemidler og rengjøringsmidler
Lavt nivå av radioaktivt materiale & avfall
Vegetabilsk olje
Radioaktivt slam
Frø, korn & Gjødsel
Etsende væske
Biologisk farlig avfall
Maling, lakk, blekk og løsemidler
Industrielle rensemidler
Flytende baser og syre

CC BEHOLDEREN 190L

CC beholderen er robust og korrosjonsfri. Den er designet for å lagre alle typer flytende eller faste materialer for avfallshåndteringsselskaper og industrien. Den injeksjonsstøpte plasten tåler falig avfall, som flytende alkalier, syrer og industrielle kjemikalier. Beholderen er lett å stable, varer lenge og kan forbrennes.

 • KARAKTERISTIKK
  Hele toppen (lokket) på beholderen kan fjernes. Lokket festes med åtte bolter, som kan åpnes og låses ved å dreie 270 grader med en 10 mm sekskantnøkkel. Boltene kommer ikke i kontakt med innholdet i beholderen. Lokket har et indre skrulokk med en åpning på 170 mm, for å lettere kunne fylle med små gjenstander og væske. Skrulokket kan åpnes med hendene eller med en fatnøkkel. Lokket skråner litt mot senteret slik at eventuelt innhold går ned mot åpningen i midten. Tomme beholdere kan stables i hverandre; fem på en pall, og de vil likevel passe inn i høyden av en container. Beholderne kan stables på hverandre; bunnen av beholderen passer perfekt på lokket og beholderne vil derfor stå stødig på hverandre. Ingen metalldeler vil si at det er ingen korrosjon. Beholderen kan derfor lett forbrennes. Beholderen er UV-beskyttet. UN-sertifisert for fast avfall. Emballasjegruppe II - Medium fare. Utviklet i Norge - produsert i EU (Danmark).
 • VARIANTER
  Beholderen er sertifisert for fast farlig avfall; grønn Beholderen er sertifisert for fast farlig avfall; grønn.
 • TILGJENGELIGE VALG
  Overtrykksventil Sil for det indre lokket Spesielle beholdere for visse flytende materiale Håndteringsutstyr spesialt designet til beholderen
 • DELER SOM KAN BLI KJØP SEPARERT
  Bolt med mutter: 8-pakke og 10-pakke Komplett sett med pakninger Helt lukket
 • SPESIFIKASJONER
  Materialer: Polyetylen med høy tetthet: Polyamid med 10 % glassfiber i mutter og bolter. Volum: 190 liter. Ytre diameter 60 cm, høyde 110 cm inkludert lokk. UN-sertifisert for 125 kg fast farlig avfall klasse II og III: 1H2/Y125/S/16/DK/NET9901A-MEZ Norsk patentsøkning nr. 20150321 med internasjonal utvidelse.
 • APPLIKASJONER
  Beholder sertifisert for fast farlig avfall; grønn. Lavt nivå av radioaktivt materiale & avfall Etsende væske Flytende alkalier og syrer Oljeforurenset vann og radiaktivt slam. Industrielle rengjøringsmidler. Smøremidler. Spiselige oljer og matavfall.

PRODUKTBILDER

DELSPESIFIKASJONER

Beholder 190L, 13kg

LEVERANDØR:

KVALITET:

Sabic HDPE - M80064

Mezonic AS

Lid (Stor)

LEVERANDØR:

KVALITET:

Sabic HDPE - M80064

Mezonic AS

Indre skrulokk (sentrum av det store lokket)

LEVERANDØR:

KVALITET:

Sabic HDPE - M80064

Mezonic AS

Bolter og muttere

LEVERANDØR:

KVALITET:

Sabic Du Point PA, Zytel - ST801

Mezonic AS

Sil

LEVERANDØR:

KVALITET:

Sabic HDPE - M80064

Mezonic AS

Pakning for bolter

LEVERANDØR:

KVALITET:

EPDM30

Otto Olsen AS

Gummipakning for stort lokk

LEVERANDØR:

KVALITET:

Neoprene sponge rubber

Otto Olsen AS

Gummipakning for stort lokk

LEVERANDØR:

KVALITET:

Neoprene sponge rubber

O-ring inner screw cap

bottom of page