VÅRE

TJENESTER

 

PRODUKTINNOVASJON

Vår høyeste prioritet er å tilfredsstille våre kunders behov og levere fremragende produkter med varig kundeverdi. Vårt mål er å gi høy kvalitet polymerbaserte produkter ved å generere nye ideer og gjøre ideer til virkelighet!

 

VÅR

KOMPETANSE

Polymerprodukter basert på sprøytestøpingsteknologi er i dag uunnværlig i samfunnet på nesten alle områder. Vi finner det mye i biler og andre kjøretøyer, i elektriske og elektroniske hjelpemidler og utstyr. De er også viktige i medisinsksektor i vitale apparater og emballasje, i byggebransjen og som komponenter i rørsystemer.

Vi har den teknologien og kunnskapen som trengs for å designe og produsere polymerprodukter i alle disse sektorene. Vi har høy teknisk kompetanse med ansatte som har omfattende bransjeerfaring.

Bestillingsproduksjon og produktutvikling

Vi tilbyr en rekke injeksjonsstøpte polymerprodukter til ulike bransjer. I tillegg til våre egne utviklede produkter, hjelper vi våre kunder med teknisk design og produksjon av nye produkter. Når det kommer til eventuelle kvalitetsavvik er vekt og visuell inspeksjon de viktigste indikatorene for å få et godkjent og fullt utviklet polymerprodukt. Vi utfører blant annet en nøyaktig og daglig overvåking av disse parameterne, ved hjelp av regelmessige mikroskopistudier av kritiske områder.

ÅNDSVERK RETTIGHETER

For å beskytte våre ideer og immaterielle rettigheter har vi flere patenter under behandling og godkjente patenter og ventende patenter.

PATENTER
PATENTER UNDER BEHANDLING