top of page

Festeplugger

GREPI Festeplugger

Grepi Festeplugger er utviklet i samarbeid med sterke markedsledere innen festeplugger i plast. Våre festeplugger kan kjøpes på nettsiden vår. De er og tilgjengelige under det kjente merket Thorsman fra Schneider Electric som man kan kjøpe på flere elektriske og bygg grossister. I Sverige kan du kjøpe våre festeplugger hos Bauhaus.

Grepi festeplugger leveres i forskjellige størrelser; 6x50, 8x60, 10x70 og 10x110 mm, henholdsvis 6, 8 og 10 mm for-boring.

Brukervennlig

GREPI plugger er enkle å bruke og gir en rask, brukervennlig løsning når du jobber med porøse betongmaterialer. Dette gjør dem til et ideelt valg for profesjonelle byggere og DIY-brukere

Skaper friksjon

Det elastomerte ytre laget setter seg bedre til lett og porøs betong sammenlignet med tradisjonelle harde festeplugger, og det vil forhindre at pluggen løsner i det porøse materialet.

Forhindrer rotasjon

Vi har laget våre festeplugger med en unik patentert gummi-konstruksjon, som forhindrer skruen fra å rotere når den settes inn i pluggen.

Absorberer støt og vibrasjon

Gummidelen av GREPI pluggen skaper fleksibilitet. I motsetning til tradisjonelle plastfesteplugger, vil GREPI festepluggen forbli i sin opprinnelige posisjon, selv etter mindre bevegelser.

Grepi Fastener Sizes
 Grepi Fastener Sizes
DATAARK
GREPI festeplugger gir en solid og holdbar løsning, perfekt for ethvert porøst materiale!

Patent og utviklet av Grepi

Spesielt for montering i lettbetong

Hard kjerne av slagfast polyamid (Nylon)

Ytre lag av termoplastisk gummi

Grepi festeplugger er tilgjengelig fra elektriske grossister under merket Schneider Electric

Ødelegger ikke veggen

Roterer ikke når den festes

Gir større friksjon mot veggen

Grepi Fastener
bottom of page