OM

GREPI

Grepi plast er et norsk selskap som utvikler, designer og produserer injeksjonsstøpte plastprodukter. Grepi plast ble etablert i 1999 og kjøpt av Mezonic i 2014. De har en sterk internasjonal kundebase, inkludert Schneider Electric, Georg Fischer, Bayer Health Care, Beerenberg Corp og Armaturjonsson AS.

Grepi plast ligger i Skien, Norge, hvor de utvikler og produserer polymerbaserte tekniske komponenter til industrielle kunder med sine seks produksjonsmaskiner, inkludert en 3-komponent støpingsmaskin.

De har allerede utviklet og patentert sitt eget festepluggsystem, en klemme for forisolerte rør og en friksjonsfeste for undervannssystemer. Grepi's klemme for preisolerte korrugerte rør er den eneste klemmen som gjør denne jobben på markedet. Det fanget oppmerksomheten til det sveitsiske firmaet Georg Fischer JRG AG, som senere kjøpte de juridiske rettighetene og det godkjente patentet internasjonalt.

 

FESTEPLUGGER

Utviklet og patentert av Grepi

Spesielt for montering i lettbetong

Hard kjerne av slagfast polyamid (Nylon)

Ytre lag av termoplastisk gummi

Grepi festeplugger er tilgjengelig fra elektriske grossister under varemerket Schneider Electric.

VANNFORDELINGSSYSTEM

Grepi produserer også pakninger og beslag for rørsystemer. Nylig har de vært fokusert på utviklingen av en rekke nye produkter for rør-i-rør-systemer i nært samarbeid med Armaturjonsson AS, en ledende leverandør innen dette feltet i Norge og Sverige.

PRODUKTUTVIKLING

I tillegg til dette produserer Grepi også kvalitetstekniske produkter i avanserte termoplastteknikk for møbler, catering, datamaskin / elektronikk og farmasøytisk industri og ulike plastprodusenter, for å nevne noen. Klikk her for å lære mer om Grepi sin produktutvikling og innovasjon.

Grepi quality technical products in advanced engineering thermoplastics for the furniture, catering, computer/electronics and pharmaceutical industries and various plastic manufacturers, to mention a few. Click here to learn more about product development and innovation at Grepi.