OM

OSS

Vårt mål er å utvikle og å produsere en beholder som er ideell til håndtering, distribuering og oppbevaring av både farlige og ikke-farlige materialer – faste så vel som flytende. Den robuste utformingen og det praktiske designet gir CC-beholderen en rekke bruksområder.

VÅR HISTORIE

Mezonic's DRUM TROLLEY

Mezonic-konsernet består av følgende selskaper:

  • Grepi Plast AS (100%); Produksjon av polymerprodukter for Mezonic samt kontraktsproduksjon for en rekke fremtredende kunder. Grepi kan skryte av omfattende kompetanser innen polymermaterialeteknologi og sprøytestøping. Grepi er også en viktig bidragsyter til produktutviklingsprosjekter, med særlig fokus på krav til masseproduksjon

  • Pavels CMS AS (56%); Investeringer og aksjeposter i selskaper hvor vi kan bidra med betydelig verdi med vår produktutvikling og produksjonstjenester

  • Pavels Innovation AS (100% av Pavels CMS); Industriell design og produktutvikling for Mezonic samt innovasjonstjenester for kunder i bransjer som medtech, olje og gass, arkitektur, smart hus / internett av ting og andre forbrukerprodukter.

  • Wow Gear LLC (CA); Et fellesforetak mellom California-baserte Fusion One LLC og Pavels CMS, som leverer hydreringsprodukter til barn og aktualiteter over hele verden

  • Mezonic Recycling Solutions AS (100%); En ny generasjon beholdere utviklet for resirkulering av farlig avfall. MRS er i markedet med verdens første, i sin størrelseskategori, 100% åpne plastbeholder for flytende farlig avfall

Mezonic AS er en polymerspesialist med innovative produkter for en rekke bransjer.

Vi har førsteklasses kompetanse på utvikling og produksjon av polymerprodukter, og kunnskap om mulighetene i nye materialer. Våre produkter er distribuert over hele verden, og vi tilbyr alt fra sølefrie kopper til barn, til beholdere for farlig avfall.

Mezonic ble etablert i 1998 med det formål å utvikle og masseprodusere neste generasjons emballasjesystemer for radioaktive materialer, basert på en idé fra Institutt for energiteknologi (IFE). I de første 15 årene ble vi kjent som Nuclear Protection Products AS. Denne delen av virksomheten ble distribuert til aksjonærer som et selvstendig selskap i 2017, under samme navn (se selskapets nettsider). (se selskapets nettsider).

 

Vi har egen additiv produksjon og sprøytestøping, og gode produksjonspartnere i Europa og Asia. I tillegg til våre egne produkter, tilbyr vi innovasjons- og produksjonstjenester til store og små kunder i en rekke bransjer. 

Våre primære forretningsområder er i dag:

  • Resirkuleringsløsninger - Spesialbeholdere for farlig avfall

  • Smart house løsninger - Lekkasjeventil

  • Festemidler - Spesielle formål ankerplugger for lett betong og murstein

  • Hydrering produkter – Sølefrie kopper for barn og sportsflasker

POLYMER SPESIALIST MED INNOVATIVE PRODUKTER
 

MANAGEMENT TEAM

Bjørge Gretland
Bjørge Gretland
Styreleder

Grunnlegger og administrerende direktør i Convexa AS. Dr. Oecon, International Private Equity og erfaring fra kapitalmarkedet. Gretland er styremedlem i flere norske og internasjonale vekstselskaper. Gretland har jobbet som venturekapitalist de siste 15 årene og har vært en aktiv investor som hjelper entreprenører og deres team under oppbygging av deres selskaper.

Jan Erik Hager
Jan Erik Hager
Styremedlem

Grunnlegger og CEO av Grand Forks Holding AS. Hager har operativ erfaring fra planlegging og bygging av flere fabrikker i prosessindustrien. Hager har vært ansvarlig for planlegging og bygging av tre pelletsfabrikker i sin karriere, i tillegg til å være involvert i flere start-ups og andre selskaper og organisasjoner som styremedlem.

Øystein Landvik
Øystein Landvik
Styremedlem

CEO i UNION Group AS. Landvik har tretti års erfaring i det kommersielle eiendomsmarkedet.

Trond Erik Heier
Trond Erik Heier
Styremedlem

CEO i Mezonic AS. Heier har lang erfaring fra å håndtere teknologibaserte virksomheter gjennom tidlig stadiumvekst. Han har en lang erfaring fra å bygge opp selskaper som er teknologibaserte og markedsorienterte. Han har tidligere ledet rekonstruksjon av IT-selskaper og sjømatvirksomhet, og han har alltid et internasjonalt perspektiv på bedrifter.

Toralf Hustveit
Toralf Hustveit
Styremedlem

Grunnlegger og CEO i Grepi Plast AS. Hustveit er anerkjent i polymerindustrien og har hatt viktige roller i plastindustrien.

Erik Pavels Petersen
Erik Pavels Petersen
Sjefsdesigner

Grunnlegger og CEO i Pavels CMS AS og Pavels Innovation AS. Petersen er hoveddesigner i Mezonic, og er høyt respektert for sin evne til å komme opp med en kontinuerlig strøm av ideer og løsninger på utfordringer innenfor produktutvikling.

 
 

KONTAKT OSS

 

Ta kontakt

Meldingen din har vellykket blitt mottatt!